Zuidkant Enci-Groeve blijft nog tot de zomer dicht

Zuidkant Enci-Groeve blijft nog tot de zomer dicht

De zuidkant van de Enci-Groeve is reeds een gehele tijd afgesloten omwille van de herinrichtingswerken die de ENCI er uitvoert. Eerder berichtte Natuurmonumenten dat het zeker tot April zou duren vooraleer wandelaars vanaf Chalet den Observant weer de ENCI groeve kunnen inwandelen. Volgens de gemeente Maastricht zou deze inrichting nog enkele maanden duren en ziet het ernaar uit dat het zuidelijke deel vanaf de zomer weer toegankelijk wordt.

Chalet den Observant en Bistro Hoffmann I blijven uiteraard toegankelijk vanaf de lage kanaaldijk. De ENCI groeve blijft toegankelijk vanaf de trap met uitkijkplatform aan de noordelijke zijde.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar