Rondleidingen

Rondleidingen

De Limburgse Mergelgrotten vormen reeds honderden jaren een populaire trekpleister voor toeristen. Al vanaf de 18e eeuw worden er rondleidingen georganiseerd. Een van de bekendste bezoekers is ongetwijfeld Napoleon die de grotten van de St-Pietersberg bezocht.

Rondleidingen Grotten Noord:

Dagelijks worden er rondleidingen georganiseerd in Grotten Noord Maastricht door VVV Maastricht. De duur van een rondleiding is ongeveer 1u Tickets kosten 7€20 pp. Kinderen jonger dan 12 betalen 5€70.

https://www.maastrichtunderground.nl/locaties_en_rondleidingen/rondleidingen_grotten_noord_

Rondleidingen Grotten Zonneberg:

Ook in Grotten Zonneberg worden er dagelijks rondleidingen georganiseer door VVV Maastricht. De duur van een rondleiding is ongeveer 1 uur.
Tickets kosten 7€20 pp. Kinderen jonger dan 12 betalen 5€70.

https://www.maastrichtunderground.nl/locaties_en_rondleidingen/rondleidingen_grotten_zonneberg_

Rondleidingen Fort Sint Pieter:

In Fort Sint Pieter worden dagelijks rondleidingen georganiseerd door VVV Maastricht. De duur van een rondleiding is ongeveer 1 uur. Tickets kosten 7€20 pp. Kinderen jonger dan 12 betalen 5€70.

https://www.maastrichtunderground.nl/locaties_en_rondleidingen/rondleidingen_fort_sint_pieter

Rondleidingen “De Kluis”

In ‘De Kluis’ werden tijdens de tweede wereldoorlog nederlands belangrijkste kunstschatten opgeborgen waaronder de befaamde nachtwacht van Rembrandt. Groepsrondleidingen zijn mogelijk op aanvraag. Minimum 15 personen. Duur: 1u. Prijs 7€20 per persoon.

https://www.maastrichtunderground.nl/groepen/rondleidingen_en_thematours

Spring naar toolbar